Λανς - Παναθηναϊκός: Με οδηγό το Άμστερνταμ οι «πράσινοι»

Σωτήρης Μυκονίου
Άγιαξ-Παναθηναϊκός 0-1

bet365

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει απόψε (22:00) να επαναλάβει την εμφάνιση του Άμστερνταμ και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Λανς για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στη League Phase του Conference League. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΑΝΣ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΥΚΟΝΙΟΥ

«Ο Παναθηναϊκός χωρίς την Ευρώπη δεν είναι αυτό που ονειρευόμαστε», ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Φώτης Ιωαννίδης δίνοντας το σύνθημα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης (22:00, CosmoteSport 1) με αντίπαλο τη Λανς στη Γαλλία, όπου οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ για την πρόκριση στη League Phase του Conference League.

Με οδηγό την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του Άμστερνταμ, παρότι δεν ήρθε η πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Λανς, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Ντιέγκο Αλόνσο να υπογραμμίζει ότι αυτό που θέλει από τους παίκτες του είναι να γίνουν οι πρωταγωνιστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του με τα «πράσινα» στη χθεσινή τελευταία προπόνηση της ομάδας επί γαλλικού εδάφους, μπαίνοντας και στην ευρωπαϊκή λίστα. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος λόγω καρτών Μαντσίνι και ο Βιλένα, ο οποίος αντικαταστάθηκε στη λίστα από τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Παναθηναϊκό είναι με τον Ντραγκόφσκι στην εστία, τους Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Ίνγκασον και Βαγιαννίδη τετράδα στην άμυνα, τους Αράο, Τσέριν και Μπακασέτα στον άξονα, τους Τετέ και Τζούρισιτς στα «φτερά» και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού εκτός του Πελίστρι είναι και οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ινγκασον, Τσέριν, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο, Κάτρης, Μπρέγκου, Φρόκου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα