Λανς - Παναθηναϊκός: Με «συνταγή» Άμστερνταμ και βασικό τον Τετέ το «τριφύλλι»

Με «συνταγή» Άμστερνταμ, αλλά τον Τετέ βασικό ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Ντιέγκο Αλόνσο παρέταξε σχεδόν την ίδια ενδεκάδα με το παιχνίδι του Άμστερνταμ κόντρα στην Λανς με μόνη διαφορά πως ξεκινάει τον Τετέ βασικό στην θέση του τιμωρημένου Μαντσίνι. Αποστολή-Λανς: Σωτήρης Μυκονίου

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί απόψε απέναντι στην Λανς με τον Ντιέγκο Αλόνσο να επιλέγει σχεδόν την ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα του Άμστερνταμ, έχοντας ως μόνη αλλαγή την αντικατάσταση του τιμωρημένου Μαντσίνι με τον Τετέ, τον σκόρερ του αγώνα στην Ολλανδία.

Οι «πράσινοι» θα έχουν κάτω από τα δοκάρια της εστίας τους, τον Ντραγκόφσκι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Γεντβάι και Ίνγκασον θα είναι και πάλι στο κέντρο της άμυνας ενώ οι Κώτσιρας και Μλαντένοβιτς θα «φυλλάσουν» τα δύο άκρα.

Στην τριάδα του κέντρου θα βρίσκονται οι Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας ενώ στα «φτερά» της επίθεσης ο Τετέ με τον Τζούρισιτς. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο αρχηγός της ομάδας, Φώτης Ιωαννίδης. Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Φακούντο Πελίστρι είναι στον πάγκο.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Γεντβάι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Τετέ, Τζούρισιτς, Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα