Παναγιώτης Ταχτσίδης: «Φοβήθηκα ότι θα το γυρίσει η Πάφος, είχα προτάσεις από Απόλλωνα και ΑΕΛ»

Newsroom
ταχτσιδης παφος κλουζ
Μετά τη νίκη της Κλουζ επί της Πάφου (1-0) ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet σχετικά με το αποτέλεσμα και τις κυπριακές ομάδες που τον είχαν προσεγγίσει.

Μέλος του ρόστερ της Κλουζ, που κατάφερε να πάρει τη νίκη της κόντρα στην Πάφο, στα play off του Europa Conference League, είναι και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Ο 33χρονος μέσος μίλησε μετά το πρώτο ματς για το αποτέλεσμα, καθώς και για τις ευκαιρίες που είχε να αγωνιστεί σε κάποια κυπριακή ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας παίκτης:

«Μας ευχαριστεί η νίκη, αλλά δεν κρίνεται σ’ ένα παιχνίδι η πρόκριση. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για μας μετά την αποβολή, μετά τις δύο ευκαιρίες της Πάφου στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου φοβήθηκα ότι μπορεί να το γυρίσει.

Ξέρω ότι στην Κύπρο ο καιρός είναι διαφορετικός, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε άριστα, ώστε να πάρουμε την πρόκριση.

Είχα προτάσεις και από την Κύπρο, μία από τον Απόλλωνα και μία από την ΑΕΛ, αλλά επέλεξα να μείνω εδώ, διότι είναι φανταστικά, ωραία πόλη, πολύ καλές εγκαταστάσεις»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα