Conference League: Βήμα πρόκρισης για Τσέλσι, τα βρήκε... σκούρα κόντρα στην Πούσκας Ακάντεμι η Φιορεντίνα

Ιάσονας Θεριός
Ενκουνκού - Τσέλσι

bet365

Η Τσέλσι δεν εντυπωσίασε αλλά χάρη στους Ενκουκού και Μαντουέκε έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο League Phase του Conference League κόντρα στη Σερβέτ (2-0). Ισοπαλία από το... πουθενά για τη Φιορεντίνα απέναντι στην Πούσκας Ακάντεμι (3-3).

Η Τσέλσι εξακολουθεί να ψάχνει τα πατήματά της υπό τις οδηγίες του Έντσο Μαρέσκα και μπορεί κόντρα στη Σερβέτ να μην έθελξε, όμως έκανε τη δουλειά. Οι Μπλε επικράτησαν 2-0 εντός έδρας και θα ταξιδέψουν στην Ελβετία με το στιβαρό προβάδισμα για την πρόκριση στο League Phase του Conference League. Ο Ενκουνκού άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι στο 50' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Στο 76' ο Μαντουέκε με φανταστικό τελείωμα έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του.

Νωρίτερα, η Φιορεντίνα μπήκε σε απροσδόκητους μπελάδες. Οι Βιόλα βρέθηκαν να χάνουν 2-0 μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» από την Πούσκας Ακάντεμι. Και παρ'ότι γύρισαν τούμπα το ματς με τους Σοτίλ, Κουάρτα και Κεν, είδαν τους Ούγγρους να παίρνουν την ισοπαλία (3-3) με γκολ στο 90'! Έτσι, οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς.

Από την πλευρά της, η Μπέτις, βρέθηκε με το... ενάμιση πόδι στο League Phase, αφού χάρη στα τέρματα τον Άβιλα και Ρόδρι επικράτησε 2-0 της Κρίβμπας εκτός έδρας και πήρε το πάνω χέρι στο ζευγάρι.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς (22/08) στο Conference League:

Λέγκια Βαρσοβίας - Ντρίτα 2-0
Μλάντα Μπόρεσλαβ - Πακς 2-2
Πιουνίκ - Τσέλιε 1-0
Πανεβέζις - Νιου Σεντς 0-3
Μπραν - Αστάνα 2-0
Τζουργκάρντεν - Μάριμπορ 1-0
Κοπεγχάγη - Κιλμάρνοκ 2-0
Χάκεν - Χάιντεχαϊμ 1-2
Ομόνοια - Ζίρα 6-0
Κλουζ - Πάφος 1-0
Φιορεντίνα - Πούσκας Ακάντεμι 3-3
Κρίβμπας - Μπέτις 0-2
Ριέκα - Λιουμπλιάνα 1-1
Βικινγκούρ Ρέικιαβικ - Σάντα Κολόμα 5-0
Παρτίζαν - Γάνδη 0-1
Βίσλα Κρακοβίας - Σερκλ Μπριζ 1-6
Κλάκσβικ - Ελσίνκι 2-2
Σεντ Πάτρικς - Μπασακσεχίρ 0-0
Τσέλσι - Σερβέτ 2-0
Λανς - Παναθηναϊκός 2-1
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς - Λαρν 2-1
Σεντ Γκάλεν - Τραμπζονσπόρ 0-0

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα