Τα δύο γκολ της Λανς, το φανταστικό του Ιωαννίδη και οι καλύτερες φάσεις από την ήττα 2-1 του Παναθηναϊκού (vid)

Newsroom
bakasetas_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχασε 2-1 στη Γαλλία από τη Λανς, όμως το «μαγικό» τέρμα που σημείωσε ο Ιωαννίδης στο 53' τον διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης στο League Phase του Confernece League.

Στο κόλπο της πρόκρισης στη League Phase του Conference League βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς ηττήθηκε μεν χθες (22/8) 2-1 στη Γαλλία από τη Λανς αλλά δύναται στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4' με τον Φρανκόφσκι και παρότι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 21' λόγω της αποβολής του Μεντίνα για φάουλ στον Μπακασέτα, στο 34' διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σαΐντ.

Το «τριφύλλι» όμως αντέδρασε και στο 53' μείωσε ένα φανταστικό γκολ του Ιωαννίδη, ενώ είχε και προϋποθέσεις ώστε να φτάσει ακόμη και στην ισοφάριση.

Μάλιστα στα τελευταία λεπτά καταλογίστηκε υπέρ του πέναλτι για χέρι αμυνόμενου σε σουτ του Πελίστρι που ντεμπουτάρισε για λογαριασμό του, όμως ο ρέφερι κλήθηκε να δει ξανά τη φάση στο VAR και εκεί άλλαξε την απόφασή του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα