Ίνγκασον: «Φανταστικό το γκολ του Φώτη, έχουμε ακόμα 90 λεπτά στην Αθήνα για να παλέψουμε»

Ο Ινγκασον

bet365

Ο Ίνγκι Ίνγκασον μιλώντας στη COSMOTE TV μετά το 2-1 της Λανς με τον Παναθηναϊκό σχολίασε φυσικά και τη φάση του εξαιρετικού γκολ του Ιωαννίδη.

Ο έμπειρος αμυντικός στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV τοποθετήθηκε και για το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Ίνγκασον μεταξύ άλλων σχολίασε μετά το Λανς - Παναθηναϊκός (2-1) πώς «σωστά (για την αρχική παρατήρηση για το πώς μπήκε στο ματς η ομάδα του). Δεν ξεκινήσαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε (τον αγώνα). Τα πράγματα άλλαξαν μετά την κόκκινη.

Σε αρκετές περιπτώσεις δίναμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να έχει τη μπάλα και να κάνει αντεπιθέσεις. Στο β' μέρος μαζέψαμε τα πράγματα και μπορέσαμε να έχουμε καλύτερη κατοχή της μπάλας. Σκοράραμε ένα ωραίο γκολ. Ένα φανταστικό γκολ από τον Φώτη που άλλαξε το παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά έχουμε 90 λεπτά στην Αθήνα για να παλέψουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα