Λανς: Αποδυναμώνονται οι Γάλλοι πριν από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, μια ανάσα από τη Ρόμα ο Ντάνσο

Kevin Danso

bet365

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο βασικός κεντρικός αμυντικός της Λανς, Κέβιν Ντάνσο, με τον Αυστριακό στόπερ να βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη Ρόμα λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Η γκολάρα του Φώτη Ιωαννίδη στο Λανς διατήρησε τον Παναθηναϊκό στο κόλπο της πρόκρισης για τη φάση του League Stage του Conference League. Το «τριφύλλι» ηττήθηκε με 2-1 και θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή στο ΟΑΚΑ για την εξασφάλιση του εισιτηρίου στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να βρει ένα ακόμα πλεονέκτημα μέσω... Ρώμης. Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, ο βασικός και αναντικατάστατος Κέβιν Ντάνσο που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας της Λανς, βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη Ρόμα. Όπως αποκαλύπτουν οι Γάλλοι, οι «τζιαλορόσι» έχουν καταθέσει πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ για τον Αυστριακό στόπερ και απομένουν μονάχα μερικές λεπτομέρειες για να οριστικοποιήσουν το deal με τη Λανς.

Παράλληλα, πέρα από τη Ρόμα, την περίπτωση του Ντάνσο παρακολουθούν και άλλες ομάδες, με τους Ρωμαίους ωστόσο να έχουν το πάνω χέρι τη δεδομένη στιγμή. Όλα αυτά σχεδόν μια εβδομάδα πριν από τη ρεβάνς της γαλλικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό. Εκτός θα είναι και ο Μεντίνα ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο της πρώτης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο παιχνίδι, ο Ντάνσο αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα