Γκολ Ιωαννίδη: 7 δευτερόλεπτα, 22 μέτρα, 11 επαφές και 6 αντίπαλοι (vid)

Γκολ Ιωαννίδη: 7 δευτερόλεπτα, 22 μέτρα, 11 επαφές και 6 αντίπαλοι (vid)

Γιώργος Ντυμένος
ioannidis comic

bet365

Ο Φώτης Ιωαννίδης σημείωσε χθες στη Γαλλία ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης και ο Παναθηναϊκός παραμένει στο κόλπο για πρόκριση στο League Phase του Conference League.

Στο κόλπο για την πρόκριση στο League Phase του Conference League έμεινε ο Παναθηναϊκός, παρά τη χθεσινή του ήττα στη Γαλλία από τη Λανς.

Το 2-1 του Stade Bollaert-Delelis αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τους «πράσινους», οι οποίοι στο «καυτό» ΟΑΚΑ είναι σε θέση να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα.

Φυσικά σημείο αναφορά της αναμέτρησης ήταν το φανταστικό γκολ του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος σκόραρε στο 53’ και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα.

Ηταν ένα τέρμα δια… ποδός φορ παγκόσμιας κλάσης αφού… πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και μπορεί στο μάτι να φαντάζει εντυπωσιακό, αν προσέξουμε ακριβώς τι έκανε ο 24χρονος στράικερ τότε… ίσως και να μείνουμε… άφωνοι.

Ας το δούμε λοιπόν λίγο πιο λεπτομερώς.

*Η φάση-μαγεία είχε διάρκεια 7 δευτερόλεπτα, από το 52’:41’’ ως το 52’:48’’.

*Ο διεθνής φορ διένυσε με την μπάλα στα πόδια περίπου 21 με 22 μέτρα, αφού πήρε την κατοχή περίπου 10 έξω από το αντίπαλο «κουτί» και πλάσαρε εύστοχα από το ύψος της μικρής περιοχής.

*Σε αυτό το χρονικό διάστημα έκανε 11 επαφές, εκ των οποίων οι 8 ήταν με το δεξί του πόδι και οι 3 με το αριστερό, με το οποίο μάλιστα και «τελείωσε» τη φάση.

*Στο διάβα του βρέθηκαν 6 αντίπαλοι, συμπεριλαμβανομένου και του γκολκίπερ Σάμπα, αφού πέντε παίκτες της Λανς επεδίωξαν να του «φράξουν» τον δρόμο, ενώ ο 30χρονος γκολκίπερ επιχείρησε έξοδο. Μάλιστα όπως θα προσέξετε πέρασε 2 φορές ανάμεσα σε ισάριθμους αντιπάλους του, αφού δέχθηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και σε αντίστοιχα μικρή απόσταση αθροιστικά 4 μαρκαρίσματα!

@Photo credits: Χρήστος Ζωίδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα