Παναθηναϊκός: Το τρομερό σόλο του Ιωαννίδη με «Άνκαρα Μέσι, Άνκαρα Μέσι» (vid)

Παναθηναϊκός: Το τρομερό σόλο του Ιωαννίδη με «Άνκαρα Μέσι, Άνκαρα Μέσι» (vid)

Το τρομερό σόλο του Ιωαννίδη με «Ankara Messi, Ankara Messi»

bet365

Ο Παναθηναϊκός «έντυσε» την γκολάρα του Ιωαννίδη με την περιγραφή του Μέσι από το μυθικό σόλο που είχε κάνει κόντρα στην Χετάφε.

Ντελίριο ενθουσιασμού έχει προκαλέσει στους φίλους του Παναθηναϊκού, και όχι μόνο, το τρομερό γκολ που σημείωσε ο Φώτης Ιωαννίδης κόντρα στην Λανς. Ακόμη κι αν ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 2-1 στην έδρα των Γάλλων, το τέρμα που σημείωσε ο Έλληνας φορ ξεπερνώντας όποιον βρήκε μπροστά του ήταν η στιγμή του αγώνα.

Ο 24χρονος επιθετικός, στην «ποδιά» του οποίου σφάζονται μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες το φετινό καλοκαίρι, πέρασε έξι αντιπάλους μέσα σε επτά δευτερόλεπτα και σημείωσε ένα ανεπανάληπτο γκολ, το οποίο έδωσε πνοή και ψυχολογία στην ομάδα του την στιγμή εκείνη δείχνοντας γιατί αποτελεί τον πιο επιδραστικό της ποδοσφαιριστή και αδιαφιλονίκητο αγωνιστικό της ηγέτη ήδη από την περσινή σεζόν.

Η «πράσινη» ΠΑΕ σε μία προσπάθεια να αποθεώσει έτι περισσότερο τον αρχηγό της ομάδας για την τρομερή αυτή ενέργεια ανέβασε σήμερα στα social media της το βίντεο από το γκολ του Ιωαννίδη και το «έντυσε» με την περιγραφή του Μέσι στην μυθική γκολάρα που είχε βάλει παιρνόντας σχεδόν όλη την αντίπαλη ομάδα και ξεκινώντας από το κέντρο.

Παρακάτω δείτε το γκολ του Λιονέλ Μέσι στο οποίο «γεννήθηκε» η σχετική περιγραφή που έμεινε στην ιστορία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα