Ιωαννίδης: Το γκολ με τη Λανς του το χρωστούσε η μοίρα (vid)

Newsroom
Ο Φώτης Ιωαννίδης

bet365

Ο Φώτης Ιωαννίδης με το υπέροχο τέρμα που έβαλε μειώνοντας σε 2-1 την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λανς, κράτησε «ζωντανό» το «τριφύλλι». Ένα γκολ που παραλίγο να πετύχει και άλλες φορές, αλλά την τελευταία στιγμή η μπάλα δεν έμπαινε μέσα.

«Ζωντανός» για τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης έμεινε ο Παναθηναϊκός, καθώς ναι μεν ηττήθηκε από τη Λανς στη Γαλλία, αλλά με 2-1. Ο Φώτης Ιωαννίδης με μία γκολάρα μείωσε το σκορ και έδωσε ελπίδες στο «τριφύλλι» που θα υποδεχθεί τους Γάλλους στο ΟΑΚΑ.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» πέρασε τους πάντες και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λανς. Μια φάση που είχε κάνει και πάλι στο παρελθόν, αλλά την τελευταία στιγμή η τύχη του γύρισε την πλάτη. Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν αυτές οι περιπτώσεις.

Αρχικά με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, έκανε σλάλομ μπήκε στην περιοχή και αστόχησε από καλή θέση και λίγο πλάγια.

Στην συνέχεια με Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ έκανε μαγική ντρίμπλα πέταξε την μπάλα μπροστά αλλά τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Μαντί.

Επίσης με Βιγιαρεάλ στην Ισπανία πήρε την κόντρα μετά από βολέ μπήκε περιοχή αλλά πριν το πλασέ τον πρόλαβαν πάλι οι αμυντικοί

Και πάλι από αριστερά με Λαμία στο Αθανάσιος Διάκος πέρασε τρεις-τέσσερις παίκτες από, μπήκε περιοχή και πριν το πλασέ τον σταμάτησε ο Κορνέζος

Τέλος και με Άγιαξ πήρε ωραία την μπάλα άλλαξε με τον Μαντσίνι αλλά την τελευταία στιγμή τον πρόλαβαν οι Ολλανδοί.

Με Λανς όμως ο Ιωαννίδης πέρασε τους πάντες, πλάσαρε εύστοχα και μείωσε σε 2-1.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα