Παναθηναϊκός: Γενική είσοδος 10 ευρώ για τον αγώνα με τη Λανς

Φώτης Καρακούσης
Παναθηναϊκός

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός ενημερώνει πως για τη ρεβάνς με τη Λανς θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ με εξαίρεση τις θύρες 7, 9 και 11, ενώ μόνο για το παιγνίδι κόντρα στους Γάλλους δεν θα ισχύει και η κάρτα φιλάθλου.

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη θα υποδεχθεί τη Λανς στον επαναληπτικό της ήττας με 2-1 στη Γαλλία για τα play offs του Conference League. Ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι, με τους «πράσινους» θέλοντας όσο γίνεται περισσότερο κόσμο στο πλευρό τους να ενημερώνουν πως θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ εκτός από τις θύρες 7, 9 και 11, ενώ μόνο για την συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα ισχύει η κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του «τριφυλλιού» έχει ως εξής: «Φίλοι του Παναθηναϊκού μας,

Η ομάδα μας δίνει την προσεχή Πέμπτη τον καθοριστικό, για την πορεία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αγώνα κόντρα στη RC Lens. Σας θέλουμε όλους στο πλευρό της ομάδας για να πανηγυρίσουμε την πρόκρισή μας στη League Phase του Conference League!

Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ ορίζει γενική είσοδο για τον συγκεκριμένο αγώνα τα 10 ευρώ! Επίσης για το παιχνίδι κόντρα στη Λανς, και μόνο γι’ αυτό, δεν θα ισχύσει η κάρτα φίλου Ερασιτέχνη.

Εξαίρεση στη γενική είσοδο των 10 ευρώ, αποτελούν οι θύρες 7, 9 και 11 όπου διατηρείται η προηγούμενη τιμολογιακή πολιτική, καθώς η διαθεσιμότητά τους είναι περιορισμένη και οι θέσεις καλύπτονται κυρίως από κατόχους διαρκείας.

Για όσους έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια με την προηγούμενη τιμολογιακή πολιτική, θα σταλεί ενημερωτικό e-mail για την έκδοση πρόσκλησης για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (25/8, 9μ.μ.)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα