Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» καλύπτει τη μετακίνηση των φιλάθλων της επαρχίας για τη ρεβάνς με τη Λανς

Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» καλύπτει τη μετακίνηση των φιλάθλων της επαρχίας για τη ρεβάνς με τη Λανς

Newsroom
Παναθηναϊκός

bet365

Την απόφαση να καλύψει τα έξοδα της μετακίνησης των φιλάθλων της επαρχίας για τη μεγάλη ρεβάνς με τη Λανς πήρε ο Παναθηναϊκός.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να καλύψει όλα τα έξοδα μετακίνησης των φιλάθλων της ομάδας της επαρχίας που θα δώσουν το «παρών» στη μεγάλη ρεβάνς με τη Λανς (29/08, 21:00) για τα Play Off του Conference League.

Όπως αποκάλυψε στον ΣΚΑΙ ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «πράσινων», Σταμάτης Γαρρής, το «τριφύλλι» θα καλύψει όλα τα έξοδα μετακίνησης των φιλάθλων που θα έρθουν στην Αθήνα από την περιφέρεια. Πιο συγκεκριμένα, έγινε λόγος για για πόλεις όπως οι Πάτρα, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Πύργος, Κόρινθος, Χαλκίδα, Αλιβέρι, Καρπενήσι, Αυλώνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά.

Υπενθυμίζεται πως στη ρεβάνς με τη Λανς θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ εκτός από τις θύρες 7, 9 και 11, ενώ μόνο για την συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα ισχύει η κάρτα φιλάθλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα