Τόμασον: «Πριν από την κόκκινη ήμασταν ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό, ήταν αγώνας με πολλή ποιότητα»

Άντριεν Τόμασον

bet365

Ο Αντριάν Τόμασον σχολίασε τη νίκη της Λανς απέναντι στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην ανώτερη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του πριν από την κόκκινη κάρτα.

Η Λανς κατάφερε να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο ματς των play-off του Conference League απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς επικράτησε 2-1 παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα κόντρα στη Μπρεστ, Αντριάν Τόμασον σχολίασε την αναμέτρηση και στάθηκε στην εικόνα της γαλλικής ομάδας, προτού οι ισορροπίες ανατραπούν μετά την κόκκινη κάρτα στον Μεδίνα.

«Τα πάω πολύ καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Αναφορικά με τον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού, ήταν ένας πολύ έντονος αγώνας με διάφορα στάδια μέσα στο ματς. Πριν την κόκκινη κάρτα, νομίζω ότι ήμασταν ανώτεροι από την ελληνική ομάδα.

Στη συνέχεια, για 70 λεπτά με δέκα παίκτες εναντίον έντεκα, έπρεπε να καταβάλουμε περισσότερη προσπάθεια και να παλέψουμε τόσο για να πετύχουμε το δεύτερο γκολ όσο και για να διατηρήσουμε το προβάδισμα στο τέλος του αγώνα.

Ήταν ένας ευρωπαϊκός αγώνας, με πολλή ποιότητα, ένταση και ενέργεια. Αλλά προετοιμαστήκαμε καλά για έξι με επτά εβδομάδες στη μέση του καλοκαιριού για να είμαστε έτοιμοι για τέτοιου είδους αγώνες, και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε» τόνισε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα