Ομόνοια: Το ρεκόρ νικών, ο Λοΐζου και ο φορ

Ομόνοια: Το ρεκόρ νικών, ο Λοΐζου και ο φορ

Newsroom
ΛΟΙΖΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Η Ομόνοια είναι έτοιμη για τη ρεβάνς με τη Ζίρε, θέλοντας να διευρύνει το ρεκόρ νικών στην Ευρώπη, την ίδια ώρα που υπάρχουν εξελίξεις τόσο στο θέμα Λοϊζου όσο και στα μεταγραφικά.

Από χθες βράδυ η «πράσινη» αποστολή βρίσκεται στο Αζερμπαϊτζαν, για να «τελειώσει» ζευγαρόνωντας τις επιτυχίες της επί της Ζίρε την υπόθεση πρόκριση στη League Phase του Conference League.

«Νιώθουμε άνετα όμως θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και με το καλό μας πρόσωπο ως μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά και να κάνουμε ακόμα μία νίκη, αυξάνοντας το ρεκόρ συνεχόμενων νικών Κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη». Ο εκπρόσωπος Tύπου της Ομόνοιας έδωσε το στίγμα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στη «Ντάλγκα Αρένα». Υπό αυτό το πρίσμα οι πράσινοι ταξίδεψαν στο Μπακού και με τη μέγιστη σοβαρότητα προσεγγίσουν το αυριανό ματς.

Με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να παραχωρεί σήμερα στις 17:45 Συνέντευξη τύπου( live OMONOIA Tv), ενώ στις 18:30 θα λάβει χώρα η τελευταία προπόνηση, ανοικτή στα πρώτα 15 λεπτά για τα ΜΜΕ.

Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας είναι οι Χαραλάμπους, Παναγιώτου, επιστρέφει και αυξάνει τις ποιοτικές επιλογές ο Εβάντρο. Δεδομένη η διαχείριση του ρόστερ από τον Λιθουανό προπονητή, ενόψει και Νέας Σαλαμίνας, ως εκ τούτου αναμένουνε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Όπως εγκαίρως σας ενημερώσαμε χθες, αλλάζει το σκηνικό με Λοΐζου. Και όλα δείχνουν «άφεση αμαρτιών» και επιστροφή του ταλαντούχου διεθνούς επιθετικού στην ομάδα και στη διάθεση του Νταμπράουσκας.

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εκλεκτό στο Νο9, τελευταία κίνηση με διάθεση υπέρβασης. Γνωστά τα δεδομένα και δη με το σήριαλ Αραούχο, μία να υπογράφει στον ‘Άρη και μία όχι. Ο Αλί Σαμάτα φαντάζει πιο εφικτός στόχος, ενώ ο τρίτος «Χ» στην «πράσινη» λίστα, ίσως έλθει από την εξωτερική στα τελευταία μέτρα… της κούρσας.

Όλο και καλύτερα πηγαίνει η αποθεραπεία του Ρομάν Μπεζούς, που συμμετέχει σε αρκετά κομμάτια με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις. «Σοφή» η απόφαση επανεγγραφής του Ουκρανού παικταρά, που αναμένεται να πάρει τη θέση του Μπάκιτς στο ρόστερ και να είναι έτοιμος στα μέσα Οκτωβρίου!

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα