Παναθηναϊκός: Οδεύει προς sold out ο επαναληπτικός με τη Λανς

Newsroom
panathinaikos

bet365

Όπως όλα δείχνουν το βράδυ της Πέμπτης (29/8) αναμένεται να είναι sold out το ΟΑΚΑ για το ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκός και τη Λανς, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα των δύο ομάδων για τα Play Off του Conference League.

Με 57.000 εισιτήρια να έχουν ήδη πουληθεί στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, το ματς της Πέμπτης (29/8) κόντρα στη Λανς πηγαίνει ολοταχώς για sold out.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει... τούμπα το εις βάρος του σκορ (2-1) από το ματς στην Γαλλία, έχοντας ανάγκη την στήριξη του κόσμου του, ο οποίος έχει κάνει ξεκάθαρο πως θέλει να γεμίσει το ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (29/8).

Δεδομένου ότι η Λανς δικαιούται το 5% της συνολικής χωρητικότητας (62.000) σε εισιτήρια για τους δικούς της φιλάθλους, συμπεριλαμβανομένων και των ζωνών ασφαλείας, τα εισιτήρια που απομένουν για το ματς είναι ελάχιστα και μοιάζει θέμα χρόνου η ανακοίνωση του sold out από τον Παναθηναϊκό.

Σημειώνεται πως η «πράσινη» ΠΑΕ, μετά το πρώτο ματς με τη Λανς, έθεσε γενική είσοδος 10€ με εξαίρεση κάποιες θύρες, γεγονός που εκτιμήθηκε στο μέγιστο από τον κόσμου του «τριφυλλιού». Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός για να διευκολύνει τα άτομα επαρχία έκανε γνωστό πως θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα