Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Θέλω παίκτες που να θέλουν να είναι εδώ»

Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Θέλω παίκτες που να θέλουν να είναι εδώ»

Newsroom
dabraouskas_press_conference
Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε στη συνέντευξη τύπου πριν τον «τυπικό» επαναληπτικό των playoff του Europa Conference League με αντίπαλο την Zίρα και αναφέρθηκε εκτενώς στο τι περιμένει από την ομάδα του. Επίσης αναφορά υπήρξε και στο ζήτημα με την επανένταξη Λοΐζου.

Αναλυτικότερα κομμάτι των δηλώσεών του:

Αρχικό σχόλιο για τον αγώνα:

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ σε αυτή την πανέμορφη χώρα, ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Πιστεύω πάντα τα δεύτερα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα και διαφορετικά, οι προπονητές διαβάζουν καλύτερα το παιχνίδι και οι ομάδες γνωρίζονται καλύτερα. Ανυπομονούμε να παίξουμε αύριο, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και η καλύτερη ομάδα να νικήσει».

Για την δυσκολία του να κρατήσει τους παίκτες συγκεντρωμένους μετά το 6-0:

«Νομίζω είναι εύκολο να μείνουν συγκεντρωμένοι. Μετά από το πρώτο παιχνίδι είχαμε έντονα συναισθήματα και λίγες μέρες μετά είχαμε παιχνίδι. Δυσκολευτήκαμε όμως. Πάντα είναι ξεχωριστά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, παίζεις με τους καλύτερους και θέλεις να προκριθείς. Αύριο πιστεύω θα είναι πανέτοιμοι. Εάν θέλουν να τους δώσεις κίνητρο για τέτοια παιχνίδια τότε κάτι δεν πάει καλά».

Για Λοΐζου, αν σκέφτεται την επιστροφή του στην ομάδα:

«Δεν έχω ούτε πρώτες ούτε δεύτερες σκέψεις, αυτή η ερώτηση δεν έπρεπε να γίνει σε μένα αλλά στον παίκτη. Να σκεφτεί τι θέλει για το μέλλον του και πως θα πετύχει τους στόχους του, δεν ξέρω εγώ εάν υπάρχει χάος στις σκέψεις του όποιουδήποτε. Καταλαβαίνω τους νέους παίκτες και τις φιλοδοξίες, δεν κλείνω την πόρτα σε κανένα, οι παίκτες είναι αυτοί που πρέπει να ξέρουν τι θέλουν και να συμβαδίζουν με τους υπόλοιπους στην ομάδα και τους στόχους της Ομόνοιας. Δεν είναι τι θέλω εγώ. Θέλω παίκτες που να θέλουν να είναι εδώ. Εάν κάποιος δεν θέλει να είναι εδώ δεν μπορώ να τον σταματήσω, εάν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει είναι διαφορετικό. Πρέπει να αποφασίσει αυτός και το περιβάλλον του τι θέλουν».

Αν θα κάνει ροτέισον:

«Η δουλειά μου ως προπονητής είναι βρίσκω τις λύσεις ανάλογα με το κάθε παιχνίδι να βάζω την καλύτερη εντεκάδα. Αυτό θα κάνω και στο αυριανό ματς. Αν θέλουμε να ωριμάσουμε σαν ομάδα και να μεγαλώσουμε πρέπει να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ως τον πιο σημαντικό».

Για το που θέλει να φτάσει με την Ομόνοια:

«Δεν βλέπουμε μακριά βλέπουμε το επόμενο ματς. Μεγαλώνουμε σαν ομάδα, έχουμε την υποστήριξη της διοίκησης, ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και ο κόσμος δημιουργεί μία ατμόσφαιρα που είναι η ίδια που δημιουργούν φίλαθλοι μεγάλων ομάδων της Ευρώπης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα