Τη συνέχεια του πρωταθλήματος κοιτάζουν στην Σάμροκ Ρόβερς

Newsroom
Σάμροκ Ρόβερς

bet365

Με το πρωτάθλημα και την ισοπαλία με την Γκάλγουεϊ ασχολήθηκε περισσότερο ο τεχνικός της Σάμροκ Ρόβερς, Στίβεν Μπράντλεϊ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Έχοντας ηττηθεί στη Τούμπα με 4-0, είναι λογικό στην Σάμροκ Ρόβερς να θεωρούν πως δεν ελπίζουν ούτε σε θαύμα. Αυτό φάνηκε και στην συνέντευξη Τύπου του Στίβεν Μπράντλεϊ ο οποίος περισσότερο ασχολήθηκε με το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Σάμροκ Ρόβερς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο όταν παίζεις στην Ελλάδα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, παίζεις με 10 παίκτες και ταξιδεύεις πίσω την Παρασκευή, αλλά δεν είμαστε εδώ για να ψάχνουμε δικαιολογίες. Είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις και να καταλάβουμε τι είναι αυτό που θέλουμε και το επίπεδο στο οποίο θέλουμε να είμαστε. Παίξαμε καλά για μεγάλο διάστημα κόντρα στη Γκάλγουεϊ, αλλά είναι καλή ομάδα, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην αντίδρασή μας μετά τα αποτελέσματα γιατί η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη. Είμαστε απογοητευμένοι, φυσικά. Έχουμε παιχνίδια κάθε 3-4 μέρες μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτό είναι που θέλουμε. Σημαίνει ότι κάτι κάνεις σωστά για να είσαι σε αυτή την κατάσταση. Το να περιμένουμε αυτά τα ματς είναι μια ωραία πρόκληση και αυτός είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Σάμροκ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα