Conference League: Στη League Phase η Γάνδη και η Μπασάκσεχιρ του Πέλκα

Βασίλης Μπαλατσός
Πελκας

bet365

Η Μπασάκσεχιρ του βασικού Δημήτρη Πέλκα νίκησε τη Σεντ Πάτρικς με 2-0 και προκρίθηκε στη League Phase του Conference League. «Ζευγάρωσε» τις νίκες της κόντρα στην Παρτιζάν η Γάνδη.

Τη θέση της στη League Phase του Conference League έκλεισε η Μπασάκσεχιρ. Στη ρεβάνς της «λευκής» ισοπαλίας της Ιρλανδίας η ομάδα της Κωνσταντινούπολης νίκησε τη Σεντ Πάτρικς με 2-0, εντός έδρας και προκρίθηκε στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA. Βασικός για τους Τούρκους ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος αγωνίστηκε για 77 λεπτά.

Η Μπασάκ είχε εξ αρχής τον έλεγχο και κατάφερε να κόψει τον «γόρδιο δεσμό» στο 65', όταν ο Σαχινέρ άνοιξε το σκορ με σουτ από τα δεξιά. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 81', όταν αποβλήθηκε ο Μπόλγκερ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ένα λεπτό μετά την αποβολή ο Κεμέν έκανε το 2-0 με κεφαλιά και τελείωσε το ματς.

Με δυο νίκες στη League Phase η Γάνδη

Το εισιτήριο για τη League Phase του Conference League «τσέκαρε» και η Γάνδη, η οποία νίκησε την Παρτιζάν στο Βέλγιο με 1-0, όπως είχε κάνει και στο Βελιγράδι. Για τους Σέρβους ήταν μοιραίος ο Ζαχίντ, ο οποίος στο 11' νικήθηκε από τον Ρουφ και έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο 22' και στο 41'. Οι Βέλγοι είχαν δυο δοκάρια, στο 44' με τον Σουρντέζ και στο 48' με τον Γκάντελμαν. Τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν το νικητήριο γκολ στο 89' με μακρινό σουτ του Ντελόρζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα