Παναθηναϊκός: Σε γεμάτο ΟΑΚΑ για την μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση

Newsroom
OAKA γεμάτο

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχοντας στο πλευρό του τον κόσμο που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ θα παλέψει στις 21:00 κόντρα στη Λανς για να ανατρέψει την ήττα με 2-1 στην Γαλλία παίρνοντας την πρόκριση στους ομίλους του Conference League.

Μεγάλη ημέρα για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να παραμείνουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα υποδεχθεί στις 21:00 (Cosmote Sports 2) τη Λανς στο κατάμεστο ΟΑΚΑ θέλοντας να ανατρέψει την ήττα με 2-1 στην Γαλλία και να πάρει έτσι την πρόκριση για τους ομίλους του Conference League.

Οι «πράσινοι» όπως αναφέραμε θα έχουν στον πλευρό τους τον κόσμο, καθώς δεν είναι καθόλου απίθανο μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί και sold out, με τους φίλους της ομάδας να δείχνουν για ακόμα μία φορά έμπρακτα την στήριξή τους.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός θα έχει εκτός αποστολής που θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου αυτού αγώνα, τον Τζορτζ Μπάλντοκ και τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ με τον Σουηδό να βγαίνει νοκ άουτ την τελευταία στιγμή.

Η πιθανή ενδεκάδα

Λογικά ο Ουρουγουανός τεχνικός θα κατεβάσει την ομάδα με τον Ντραγκόφσκι στο τέρμα, τον Κώτσιρα (εκτός αν προτιμηθεί την τελευταία στιγμή ο Βαγιαννίδης) δεξί μπακ, τον Μλαντένοβιτς στην αριστερή πλευρά και τους Γεντβάι με τον Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας. Στον χώρο του κέντρου στο 4-3-3 θα είναι οι Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας, ενώ την επιθετική τριάδα θα αποτελέσουν οι Πελίστρι, Τετέ και Ιωαννίδης.

Χωρίς τους δύο βασικούς τους στόπερ οι Γάλλοι

Τέλος όσον αφορά τους Γάλλους θα κατέβουν χωρίς τους δύο βασικούς τους στόπερ. Ο ένας είναι ο Φακούντο Μεντίνα που αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, ενώ ο άλλος θα είναι ο Κέβιν Ντάνσο που συμφώνησε με την Ρόμα και είναι Ιταλία για να ανακοινωθεί από τους «τζιαλορόσι». Αντικαταστάτες τους θα είναι οι Σαρ και Κουσάνοφ, ενώ η ενδεκάδα όσον αφορά τους υπο΄λοιπους 9, αναμένεται να είναι ίδια με το πρώτο παιχνίδι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα