«Καμίνι» απόψε το ΟΑΚΑ: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Λανς

Newsroom
Θύρα 13 με Βιγιαρεάλ

bet365

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξάντλησαν τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Λανς και το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο.

Εισιτήρια για την ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Λανς, τέλος. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» τα εξάντλησαν και το ΟΑΚΑ σήμερα το βράδυ θα αποτελεί τον 12 παίκτη του Ντιέγκο Αλόνσο στην προσπάθεια για την ανατροπή και την είσοδο στο League Phase του Europa Conference.

Από την πρώτη στιγμή που βγήκαν, οι «πράσινοι» έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον, καθώς το 2-1 της Γαλλίας, αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση. Εύκολη υπόθεση δεν είναι, αλλά σίγουρα ο Παναθηναϊκός μπορεί και έχει αρκετές ελπίδες για να τα καταφέρει.

Όλες τις προηγούμενες μέρες, τα εισιτήρια έφευγαν σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και την Πέμπτη το πρωί δεν έμεινε ούτε ένα απούλητο, με αποτέλεσμα στο ειδικό section στο site της ΠΑΕ, με τα εισιτήρια να αναφερθεί πως αυτά εξαντλήθηκαν.

Έτσι, το ΟΑΚΑ σε λίγες ώρες θα... βράζει, με την ελπίδα εκεί γύρω στις 23:00 ή και αργότερα, άπαντες να πανηγυρίζουν εκεί την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ...

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του αποψινού αγώνα κόντρα στη Λανς στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» εξαντλήθηκαν. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ανταπόκριση που έδειξε.

Ραντεβού στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα