Ομόνοια: Η πρόκληση του 6/6 και οι «κόκκινες γραμμές» Νταμπράουσκας για Λοΐζου!

Ομόνοια: Η πρόκληση του 6/6 και οι «κόκκινες γραμμές» Νταμπράουσκας για Λοΐζου!

Newsroom
ομονοια εθνικος 11αδες
Η Ομόνοια θέλει να «ζευγαρώσει» τις νίκες απέναντι στη Ζίρε (19:00, Live από το Gazzetta Cyprus) και να κάνει ρεκόρ με 6/6 νίκες στα προκριματικά, την ίδια ώρα που ο Ντραμπράουσκας πήρε θέση για το ζήτημα Λοϊζου.

Και η ομάδα του «τριφυλλιού» ψάχνει απόψε στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν την έκτη διαδοχική νίκη στα προκριματικά του Conference League. Ώστε να δώσει ακόμη πιο πανηγυρικό τόνο, στην πρόκριση της στη League Phase του θεσμού.

Η πρόκληση του ρεκόρ με το απόλυτο 6/6 στην Ευρώπη( 7η σερί νίκη της σεζόν αν προσθέσουμε και τον αγώνα με τον Εθνικό), εξιτάρει άπαντες στην Ομόνοια. Στην «ΝΤΑΛΚΑ ΑΡΕΝΑ» οι «πράσινοι» με σεβασμό πρωτίστως στους εαυτούς τους, εννοείται και στην αντίπαλο τους, ποσώς εφησυχάζουν από το 6-0.

Θέλουν να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους επί της Ζίρε και ως εκ τούτου με αυτό το σκεπτικό προσεγγίσουν το αποψινό ματς. Ενδεικτική η τοποθέτηση Νταμπράουσκας, «Όλοι οι παίκτες έχουν κίνητρο, η δουλειά μου ως προπονητής είναι να βρίσκω λύσεις, να παρατάσσω την καλύτερη ομάδα ανάλογα με τις συνθήκες του κάθε αγώνα, με στόχο να κερδίζει».

Γρίφος η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Λιθουανός τεχνικός, δεδομένες οι αλλαγές και η διαχείρηση του ρόστερ, ενόψει και του Κυριακάτικου δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.

Πιθανό σχήμα αποτελούμενο από τους: Φαμπιάνο, Ντιούνκου, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Χαμάς, Κούσουλος, Εράκοβιτς, Εβάντρο, Αλιούμ, Σεμέδο και Κακουλλής.

Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας, οι Χάμπος και Παναγιώτου. Πήρε θέση και μάλιστα με ηχηρές ατάκες όλο νόημα ο κόουτς Νταμπράουσκας για το «φλέγον» θέμα Λοΐζου. Χωρίς να επαναλάβουμε τα όσα αναλυτικά ανέφερε, το έκανε ξεκάθαρο, υπογραμμίζοντας εκ νέου ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους και όλα. Παράλληλα έθεσε τις «κόκκινες γραμμές» του. Ως εκ τούτου, πλέον η… μπάλα είναι στα πόδια του διεθνούς χαρισματικού επιθετικού!

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα