Παναθηναϊκός - Λανς: Χωρίς τους δύο βασικούς στόπερ οι Γάλλοι

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Η Λανς έκανε γνωστή την εντεκάδα για τη ρεβάνς κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην οποία λείπουν οι δύο βασικοί της στόπερ, Ντάνσο και Μεδίνα.

Η Λανς ήρθε στο ΟΑΚΑ με στόχο να προστατέψει το υπέρ της 2-1 από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και να μπει στο League Phase του Conference League.

Ο Στιλ δεν είχε στη διάθεση του, τους δύο βασικούς στόπερ της ομάδας καθώς ο Ντάνσο από τη μία έχει ταξιδέψει στη Ρώμη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ρόμα και ο Μεδίνα είναι τιμωρημένος από το προηγούμενο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, ο Σαμπά είναι στο τέρμα, ο Γκράντιτ είναι στην τριάδα της άμυνας με τους Σαρ και Κουσάνοφ. Ο Μασάντο με τον Φρανκόφσκι θα ξεκινήσουν ως φουλ μπακ ενώ ο Ντιούφ με τον Τόμασον θα είναι στη μεσαία γραμμή. Ο Ντα Κόστα θα είναι πίσω από τους δύο επιθετικούς, τον Σαϊντ και τον Σότοκα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα