Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο»

Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο»

Newsroom
dabraouskas_prokrisi
Μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσία της ομάδας του και την πρόκριση στη League Phase του Conference League, ο Βάλντας Νταμπράουσκας, μίλησε για όλες τις λεπτομέρειες στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στην Ζίρε για το παιχνίδι. Εμείς έχουμε πετύχει με το παραπάνω τον στόχο μας και είμαστε στο League Phase. Είχαμε το μυαλό μας κατά την διάρκεια του αγώνα και το παιχνίδι της Κυριακής καθώς δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τόσο πολύ...».

«Θέλουμε να ξεχάσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται το τι έγινε στον σημερινό αγώνα αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

«Διαδραμάτισε μεγάλο ρόλο και το γήπεδο για να κυλήσει σε αργό τέμπο το ματς, όμως, με πέντε νίκες στα προκριματικά έχουμε πετύχει πολλά».

Ερώτηση για την απόδοση των Ατζίλι και Ελάντερ

«Όσο περισσότερο αγωνίζεσαι τόσο το καλύτερο. Ο Ατζίλι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται το ίδιο και ο Ελάντερ».

Για την μετάβαση από Ευρώπη σε Κύπρο πόσο εύκολο είναι;

«Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε την Κυριακή θα βάλω 10 στα 10 στην ομάδα μου πνευματικά κυρίως. Μπορεί να κουράζεται η ομάδα μου όταν είναι συνεχόμενοι οι αγώνες, όμως, θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στις νίκες την Κυριακή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα