Παναθηναϊκός: Ο Super Ντραγκόφσκι έφτασε τα έξι πέναλτι που πιάνει με τους «πράσινους» (vid)

Newsroom
Ντραγκόφσκι

bet365

Ακόμα μια μαγική εμφάνιση για τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι με τον Πολωνό τερματοφύλακα να αποκρούει πέναλτι του Σοτοκά στο 0-0 του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λανς, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πρόκριση του «τριφυλλιού». Αυτό μάλιστα ήταν το 6ο πέναλτι που πιάνει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Μπορεί οι Πελίστρι και Τετέ να πέτυχαν τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού που έκαναν το 2-0 για το «τριφύλλι» δίνοντας την πρόκριση στο League Stage του Conference League, ωστόσο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ο σπουδαίος Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας κατέβασε ακόμα μία φορά ρολά, πιάνοντας μάλιστα πέναλτι και του Σοτοκά στο 0-0 της συνάντησης, κρατώντας όρθιο τον Παναθηναϊκό. Αυτό το πέναλτι ήταν και το 6ο που έπιασε ο Ντραγκόφσκι στην μικρή του θητεία στο «τριφύλλι».

Τα έξι πέναλτι που έχει πιάσει ο Ντραγκόφσκι

Του Ντεσπόντοφ στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ

Του Ονζντόεφ στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ

Του Ότο στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ

Του Μπρόμπι στον 3ο προκριματικό του Europa League με τον Άγιαξ

Του Μπας στον 3ο προκριματικό του Europa League με τον Άγιαξ

Του Σοτοκά στο 0-0 με την Λανς στα Play Offs του Conference League

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα