Πελίστρι στο Gazzetta: «Πριν το ματς ξέραμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε»

Νίκος Αθανασίου
Ελλάδα

bet365

Ο Φακούντο Πελίστρι μοιράστηκε στο Gazzetta τα συναισθήματα του για την πρόκριση επί της Λανς στο League Stage του Conference League αλλά και το παρθενικό του γκολ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την υπέρβαση στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και νίκησε με 2-0 τη Λανς και προκρίθηκε στο League Stage του Europa League.

Ο Φακούντο Πελίστρι ήταν ο σκόρερ του 1-0 και πέτυχε το παρθενικό του γκολ με το «τριφύλλι», βάζοντας το... χεράκι του στην πρόκριση της ομάδας. Ο ίδιος μίλησε στο Gazzetta και μοιράστηκε την εμπειρία που έζησε κόντρα στους Γάλλους αλλά και το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό.

«Είναι μία απίστευτη στιγμή. Πριν το ματς ξέραμε ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Ο κόσμος, οι οπαδοί έκαναν τρομερό θόρυβο. Μας έδωσαν δύναμη και σήμερα τους ανταποδώσαμε τη χαρά. Είμαι πολύ χαρούμενοι».

Για το πρώτο γκολ: «Απίστευτα γιατί το πρώτο είναι πάντα σημαντικό. Το πρώτο μου γκολ εδώ, με γεμάτο γήπεδο, ήταν υπερηφάνεια. Είμαι χαρούμενος και ελπίζω να είναι η αρχή για μεγάλα πράγματα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα