Παναθηναϊκός - Λανς: Ο Τετέ γλίτωσε την αποβολή στο... παρά 1 (vid)

Newsroom
Τετέ

bet365

Την τελευταία στιγμή ο Τετέ γλίτωσε την αποβολή που θα άφηνε τον Παναθηναϊκό με παίκτη λιγότερο για περίπου 10 λεπτά.

Οι παλμοί μετά την επίτευξη ενός γκόλ φτάνουν στον Θεό και το μυαλό μόνο σωστά δεν λειτουργεί. Πόσω μάλλον όταν το τέρμα αυτό είναι στο 86ο λεπτό, σαν το χθεσινό του Τετέ και δίνει στην ομάδα σου μία σημαντική πρόκριση.

Δεν είναι λίγες οι φορές λοιπόν, που οι σκόρερ έχουν παρασυρθεί από το συναίσθημα και έχουν κάνει κάτι που να τους στοιχίζει την κίτρινη κάρτα. Κάτι που πήγε να γίνει και στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη το βράδυ, με τον Βραζιλιάνο σκόρερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα έβλεπε την κίτρινη κάρτα και θα άφηνε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για περίπου 10 λεπτά.

Μόλις λοιπόν πέτυχε το 2-0 έτρεξε προς την γωνία του κόρνερ και ξεκίνησε να βγάζει την φανέλα που φορούσε, φτάνοντάς την μέχρι το ύψος του στήθους. Κάπου εκεί όμως του χτύπησαν... καμπανάκια πως ήδη έχει μία κίτρινη κάρτα και την τελευταία στιγμή δεν ολοκλήρωσε την κίνησή του, κατεβάζοντας την εμφάνιση με το «τριφύλλι».

Έτσι, ο Παναθηναϊκός συνέχισε με 11 παίκτες το υπόλοιπο ματς, αντιμετωπίζοντας επιτυχημένα την προσπάθεια της Λανς να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα