Παναθηναϊκός: «Τρελάθηκε» ο Βραζιλιάνος σχολιαστής στο γκολ πρόκρισης του Τετέ (vid)

Παναθηναϊκός: «Τρελάθηκε» ο Βραζιλιάνος σχολιαστής στο γκολ πρόκρισης του Τετέ (vid)

Newsroom
Ο Τετέ του Παναθηναϊκού

bet365

Τη φωνή του... έχασε ο Βραζιλιάνος σχολιαστής στο μεγάλο γκολ πρόκρισης του Τετέ στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Λανς για τα Play Off του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη μεγάλη πρόκριση στο League Phase του Conference League. Το «τριφύλλι» κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και επικράτησε με 2-0 της Λανς στο γεμάτο από «πράσινους» φιλάθλους ΟΑΚΑ, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο League Phase του Conference League, όπου θα μάθει τους αντιπάλους του στη σημερινή κλήρωση.

Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο ήταν ο Τετέ. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε το γκολ της πρόκρισης και διαμόρφωσε το τελικό 2-0, τσεκάροντας το εισιτήριο του Παναθηναϊκού για το League Phase του θεσμού. Ένα γκολ που... τρέλανε μέχρι και τον συμπατριώτη σχολιαστή του 24χρονου άσου του Παναθηναϊκού.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο Βραζιλιάνος σχολιαστής τα... έχασε στο γκολ του Τετέ και φώναξε με όση δύναμη του είχε απομείνει στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα