Ντραγκόφσκι, ο... ανίκητος: Τα 6 πέναλτι που έχει αποκρούσει (vid)

Ντραγκόφσκι, ο... ανίκητος: Τα 6 πέναλτι που έχει αποκρούσει (vid)

Newsroom
Ο Ντραγκόφσκι πιάνει πέναλτι

bet365

O Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι αποτελεί φόβο και τρόμο για τους παίκτες που πάνε να του εκτελέσουν πέναλτι.

Συνήθως το φαβορί για να βγει νικητής από ένα πέναλτι είναι ο παίκτης που το εκτελεί και όχι ο τερματοφύλακας που καλείται να υπερασπιστεί την εστία του. Η περίπτωση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι όμως, δείχνει να αποτελεί εξαίρεση.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού εξελίσσεται σε φόβο και τρόμο των αντιπάλων που στήνουν την μπάλα στην άσπρη βούλα λόγω των θεαματικών επεμβάσεών του που δεν επιτρέπουν στους παίκτες που έχει απέναντί του να πανηγυρίζουν.

Στους 8 μήνες που βρίσκεται στην Ελλάδα για το «τριφύλλι» έχει αποκρούσε συνολικά 6 πέναλτι, δίνοντας δύο προκρίσεις στην ομάδα του.

Μας συστήθηκε στον μυθικό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο όπου έκανε 3 επεμβάσεις στα πέναλτι των Ντεσπόντοφ, Οζντόεφ και Ότο, ακολούθησαν αυτές στις εκτελέσεις των Μπρόμπι και Μπαας κόντρα στον Άγιαξ, ενώ χθες σταμάτησε και αυτή του Σοτοκά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα