Τσέριν στο Gazzetta: «Έχουμε περισσότερη ποιότητα ως ομάδα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού ζει για αυτά τα ματς»

Τσέριν στο Gazzetta: «Έχουμε περισσότερη ποιότητα ως ομάδα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού ζει για αυτά τα ματς»

cerin

bet365

Ο Άνταμ Τσέριν μίλησε αποκλειστικά στο Gazzetta για την πρόκριση επί της Λανς, την αναβάθμιση του ρόστερ του Παναθηναϊκού και την ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σπουδαίας πρόκρισης του Παναθηναϊκού επί της Λανς, το βράδυ της Πέμπτης στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Άνταμ Τσέριν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην αναμέτρηση κόντρα στους Γάλλους και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε αποκλειστικά στο Gazzetta.

Αναφέρθηκε στο «κλειδί» της πρόκρισης, επισημαίνοντας ότι ήταν καθοριστικό το ότι το τριφύλλι διατήρησε ανέπαφη την εστία του, ενώ παράλληλα μίλησε για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σλοβένος:

Ήταν αυτή η πιο σπουδαία σου στιγμή στο διάστημα που βρίσκεσαι στον Παναθηναϊκό;

Έχουν, σίγουρα, υπάρξει και άλλες σπουδαίες στιγμές στο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα, όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου πέρσι. Σίγουρα, όμως, είναι μία μεγάλη στιγμή για το κλαμπ, γιατί το να εξασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή μας συνέχεια ήταν ένας από τους μεγάλους μας στόχους στο ξεκίνημα της σεζόν. Τόσο για εμάς τους ποδοσφαιριστές, όσο και για το σύλλογο, είναι πολύ σημαντικό το ότι θα αγωνιστούμε στα Κύπελλα Ευρώπης. Το καταφέραμε και πλέον συγκεντρωνόμαστε στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και στον αγώνα της Κυριακής.

Ποιο ήταν το κλειδί αυτής της σπουδαίας επιτυχίας;

Παίξαμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Μας δημιούργησαν κάποια προβλήματα, όμως, είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά και δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό, διατηρήσαμε ανέπαφη την εστία μας. Μετά, γνωρίζαμε πως έχουμε ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση και θα καταφέρναμε να σκοράρουμε. Πετύχαμε δύο γκολ και αυτά μας ήταν αρκετά για να πάρουμε την πρόκριση.

Αισθάνεσαι πως τη φετινή σεζόν έχει αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας και αυτό βοήθησε και κόντρα στη Λανς;

Ναι, σίγουρα. Έγιναν κάποιες πολύ ποιοτικές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι. Μπορεί να χρειάζονται λίγο χρόνο για να τους δούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο και ως ομάδα για να γνωριστούμε καλύτερα. Όμως, έχουμε περισσότερη ποιότητα ως ομάδα σε σχέση με προηγούμενες σεζόν.

Κλείνοντας, πως εισπράξατε τη στήριξη του κόσμου και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε;

Τι μπορώ να πω για τον κόσμο; Εκπληκτικός. Όπως είπα και πριν τον αγώνα, όταν το ΟΑΚΑ είναι γεμάτο, δημιουργείται απίστευτη ατμόσφαιρα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ζει για αυτά τα ματς. Το απολαύσαμε κι εμείς στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να τους ευχαριστήσω και ελπίζω να έχουμε ανάλογη στήριξη σε όλα τα παιχνίδια.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα