Παναθηναϊκός: Τέταρτο το «τριφύλλι» στα ρόστερ με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία στο Conference League

Παναθηναϊκός: Τέταρτο το «τριφύλλι» στα ρόστερ με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία στο Conference League

ΠΕΛΙΣΤΡΙ

bet365

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός όσον αφορά τα ρόστερ με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Λανς και να εξασφαλίσει την παρουσία του στη League Phase του Conference League. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-0 των Γάλλων χάρη στα γκολ των Πελίστρι και Τετέ και πανηγύρισαν μια σπουδαία πρόκριση μέσα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να φτάσει σε αυτή την επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης. Οι Πελίστρι και Τετέ ήρθαν άλλωστε στον Παναθηναϊκό με πολύ μεγάλες βλέψεις, ανεβάζοντας παράλληλα και την αξία του ρόστερ της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο. Μάλιστα, το ρόστερ του Παναθηναϊκού βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία σε ολόκληρο τον θεσμό του Conference League.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τέταρτη θέση όσον αφορά την κατηγορία των ρόστερ με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία του Conference League. Πρώτη βρίσκεται η Τσέλσι με αξία που ξεπερνά το 1 δισ. ευρώ. Στη δεύτερη θέση έρχεται η Φιορεντίνα με χρηματιστηριακή αξία 266 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τρίτη βρίσκεται η Ρεάλ Μπέτις με αξία στα 186 εκατομμύρια. Τέταρτος ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με ρόστερ αξίας 96 εκατομμυρίων ευρώ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα