ΑΠΟΕΛ: Οι έξι αντίπαλοι στη League Phase του Conference League

ΑΠΟΕΛ: Οι έξι αντίπαλοι στη League Phase του Conference League

Newsroom
apoelll klirosi
Ο ΑΠΟΕΛ έμαθε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στη League Phase του UEFA Conference League.

Ο ΑΠΟΕΛ έμαθε τους αντιπάλους του στη φάση των ομίλων του Conference League, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν. Η ομάδα της Λευκωσίας θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις Φιορεντίνα, Μόλντε, Αστάνα, Σάμροκ Ρόβερς, Μπόρατς και Νόα. Παρόλο που οι αναμετρήσεις δεν θα γίνουν με τη σειρά που ανακοινώθηκε στην κλήρωση, έχουν ήδη καθοριστεί οι αντίπαλοι για τους εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Συγκεκριμένα, ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα, την Αστάνα και την Μπόρατς στο γήπεδό του, ενώ θα ταξιδέψει για να παίξει με τις ομάδες της Μόλντε, της Σάμροκ Ρόβερς και της Νόα. Η επίσημη ανακοίνωση για το ακριβές πρόγραμμα, τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων αναμένεται το Σάββατο, 31 Αυγούστου.

Η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων έχει οριστεί για τις 3 Οκτωβρίου, ενώ η όγδοη και τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2025. Η συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ στη League Phase του Conference League αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την ομάδα και ευκαιρία για διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν με ανυπομονησία τους αγώνες, καθώς ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει σε θετικά αποτελέσματα που θα τον βοηθήσουν να προχωρήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και να προσθέσει ακόμα μια επιτυχία στο ενεργητικό του.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα