Κλήρωση Conference League: Οι αντίπαλοι της Πάφου στη League Phase

Κλήρωση Conference League: Οι αντίπαλοι της Πάφου στη League Phase

Μανώλης Μακρόπουλος
ΠΑΦΟΣ
Γνωστοί έγιναν οι έξι αντίπαλοι της Πάφου, στην ιστορική πρώτη συμμετοχή της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι Κυπελλούχοι Κύπρου θα υποδεχθούν Χάιντενχαϊμ, Αστάνα και Τσέλιε, ενώ θα έχουν εκτός έδρας αποστολές με Φιορεντίνα, Λουγκάνο και Πέτροκουμπ.

Στην ιστορική πρώτη παρουσία της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αυτή του Conference League, η Πάφος καλείται να αντιμετωπίσει τις Φιορεντίνα, Χάιντενχαϊμ, Αστάνα, Λουγκάνο, Πέτροκουμπ και Τσέλιε.

Στην Κύπρο θα έρθουν οι Χάιντενχαϊμ, Αστάνα και Τσέλιε ενώ οι Παφίτες θα έχουν εκτός έδρας ματς με τη φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, Φιορεντίνα (η οποία επίσης κληρώθηκε και με τον ΑΠΟΕΛ), τη Λουγκάνο και την Πέτρoκουμπ, που απέκλεισε ο ΑΠΟΕΛ στα προκριματικά του Champions League.

Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο με ακόμη μια σπουδαία ανατροπή, το 3-0 επί της Κλουζ το βράδυ της Πέμπτης (29/8), πήρε το εισιτήριο για την πρώτη League Phase, σε αυτό το νέο format των διοργανώσεων της UEFA.

Το αναλυτικό πρόγραμμα (ημερομηνίες, ώρες) θα γνωστοποιηθεί το Σάββατο, 31 Αυγούστου.

Οι αντίπαλοι της Πάφου

Φιορεντίνα (εκτός)

Χάιντενχαϊμ (εντός)

Αστάνα (εντός)

Λουγκάνο (εκτός)

Πέτροκουμπ (εκτός)

Τσέλιε (εντός)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα