Βαγιαννίδης: «Ήθελα να παίξουμε με την Τσέλσι, θα κάνουμε τρομερό ματς στο ΟΑΚΑ»

Newsroom
Βαγιαννιδης

bet365

O Γιώργος Βαγιαννίδης μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League και για το μεγάλο ματς με την Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σε εκπομπή του ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο διεθνής Έλληνας δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην τεράστια πρόκριση της ομάδα του επί της Λανς και τόνισε πως επιθυμούσε το Τριφύλλι να αντιμετωπίσει την Τσέλσι στη League Phase του Conference League. Μάλιστα ο 22χρονος αμυντικός εξέφρασε την πεποίθηση του πως οι Πράσινοι θα κάνουν μεγάλο παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Oι δηλώσεις του Γιώργου Βαγιαννίδη:

«Ήταν μία τρελή βραδιά, μαγική θα έλεγα με τόσο κόσμο. Σίγουρα μας έφυγε ένα βάρος πήραμε μία ανάσα καθώς κερδίοσαμε λίγο χρόνο. Το ότι έχουμε έξι ευρωπαϊκά ματς μας δίνει το χρόνο να δουλέψουμε. Είμαστε μία νέα ομάδα, με καινούργιο προπονητή και η πρόκριση μας δίνει τον χρόνο να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, μας έφυγε ένα βάρος που είχαμε από την αρχή της προετοιμασίας».

Για το αν παίζει ρόλο το πρόγραμμα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Δε νομίζω να παίζει. Κάποια ματς έχουν ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, κάποια όχι τόσο. Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει η σειρά δεν έχει και τόσο σημασία».

Για τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού στο Conference League: «Εγώ την ήθελα την Τσέλσι να είμαι ειλικρινής. Το ματς αυτό θα τεστάρει όλους μας, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Οι υπόλοιπες ομάδες, οι περισσότερες να πω, φαίνονται πώς είναι στα μέτρα μας, κάποιες τις γνώριζα από πριν. Θεωρώ ότι είναι βατός όμιλος, επαναλαμβάνω ότι αν είμαστε όπως πρέπει θα περάσουμε».

Γιατί ήθελε την Τσέλσι: «Όλοι παίκτες κάποια στιγμή στην καριέρα τους θέλουν να παίζουν με τους καλύτερους και είμαι σίγουρος ότι μέσα στο ΟΑΚΑ θα κάνουμε ένα τρομερό παιχνίδι με την Τσέλσι κι αν το αποτέλεσμα είναι όπως πρέπει αυτό μας θα δώσει πάρα πολύ μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα