Στιλ για τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό: «Αποτύχαμε, το μόνο μας πρόβλημα ήταν ότι δεν σκοράραμε»

Newsroom
Γουίλ Στιλ - Λανς

bet365

Στον πικρό ευρωπαϊκό αποκλεισμό της Λανς από τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Γάλλων, Γουίλ Στιλ.

Λίγες μέρες μετά την ήττα της με 2-0 μέσα στο ΟΑΚΑ, η Λανς προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της από τον Παναθηναϊκό. Μιλώντας εν όψει του παιχνιδιού κόντρα στη Μονακό (01/09), ο προπονητής της, Γουίλ Στιλ, στάθηκε και στο ματς απέναντι στο «τριφύλλι».

«Αποτύχαμε, αλλά μπορούμε να επιστρέψουμε. Φυσικά μας έχει επηρεάσει ο αγώνας της Πέμπτης. Πήραμε μαθήματα όμως: Ότι πρέπει να σκοράρουμε και να μη συγχωρούμε μέσα στην περιοχή. Πέρα από αυτό πάντως, δεν έχω τίποτα να πω για τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Είμαι περήφανος για αυτό που δείξαμε. Το μόνο πρόβλημά μας ήταν το ότι δεν σκοράραμε. Είναι στο χέρι μας να γυρίσουμε σελίδα», είπε ο Στιλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα