Conference League: Το πρόγραμμα της Πάφου στη League Phase

Conference League: Το πρόγραμμα της Πάφου στη League Phase

Newsroom
ΠΑΦΟΣ
Η UEFA ανακοίνωσε τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των έξι αγωνιστικών του εφετινού Conference League, με την Πάφο να μαθαίνει ακριβώς πότε αντιμετωπίζει τον κάθε αντίπαλο στη League Phase του θεσμού.

Χθες (30/8) το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η ιστορική πρώτη κλήρωση της νέας μορφής των διοργανώσεων της UEFA, με την Πάφο να μαθαίνει τους έξι αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει στην -πρώτη- League Phase του Conference League.

Οι Κυπελλούχοι Κύπρου κληρώθηκαν (κατά σειρά) με Φιορεντίνα, Χάιντενχαϊμ, Αστάνα, Λουγκάνο, Πέτροκουμπ και Τσέλιε, έχοντας να δώσουν τρία παιχνίδια εντός (Χάιντενχαϊμ, Αστάνα, Τσέλιε) και τρία εκτός έδρας (Φιορεντίνα, Λουγκάνο, Πέτροκουμπ).

Σήμερα (31/8) γνωστοποιήθηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και το αναλυτικό πρόγραμμα (ημερομηνίες, ώρες) των έξι αναμετρήσεων της κυπριακής ομάδας, που ξεκινά εκτός έδρας απέναντι στην Πέτροκουμπ (3/10) και τελειώνει επίσης μακριά από την Κύπρο, κόντρα στη Λουγκάνο (19/12).

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Πάφου στη League Phase

1η αγωνιστική

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου

Πέτροκουμπ - Πάφος

2η αγωνιστική

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Πάφος - Χάιντενχαϊμ

3η αγωνιστική

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου

Πάφος - Αστάνα

4η αγωνιστική

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου

Φιορεντίνα - Πάφος

5η αγωνιστική

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Πάφος - Τσέλιε

6η αγωνιστική

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου

Λουγκάνο - Πάφος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα