Παναθηναϊκός: Τι έκαναν οι αντίπαλοί του στην League Stage του Conference League

Παναθηναϊκός: Τι έκαναν οι αντίπαλοί του στην League Stage του Conference League

Newsroom
ΠΑΟ

bet365

Τι έκαναν στα πρωταθλήματα τους οι έξι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στην League Phase του Conference League.

Τις έξι ομάδες που θα αντιμετωπίσει στην League Phase του Conference League έμαθε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Παναθηναϊκός. Μια ημέρα αργότερα μάλιστα, το «τριφύλλι» έμαθε και το αναλυτικό πρόγραμμα της φάσης αυτής.

Το «τριφύλλι» θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA στην έδρα της Μπόρατς Μπάνια Λούκα στις 3 Οκτωβρίου και θα ολοκληρώσει με την Ντινάμο Μινσκ στο ΟΑΚΑ στις 19 Δεκεμβρίου. Το μεγάλο ματς κόντρα στην Τσέλσι θα λάβει χώρα στις 24 Οκτωβρίου.

Οι «πράσινοι» καλούνται να ρίχνουν και μερικές... ματιές στα αποτελέσματα των έξι αντιπάλων τους ώστε να βγάλουν μερικά συμπεράσματα ενόψει των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα με την οποία ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο Conference League ο Παναθηναϊκός, αγωνίζεται απόψε απέναντι στην GOSK. Η Τσέλσι που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ στα τέλη του Οκτώβρη, στραβοπάτησε εντός έδρας απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Η Τζουγκάρντεν από την άλλη ηττήθηκε με κάτω τα χέρια εκτός έδρας από τη Μάλμε με 4-0.

Η Ελσίνκι πέρασε σβηστά με 3-1 από την έδρα της VPS. Οι Δε Νιού Σέιντς αντιμετωπίζουν αύριο (03/09) την Αμπερίστουιθ, ενώ το παιχνίδι της Ντιναμό Μινσκ αναβλήθηκε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στην League Phase του Conference League:

Μπόρατς Μπάνια Λούκα - GOSK (02/09)

Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας 1-1

Μάλμε - Τζουγκάρντεν 4-0

VPS - Ελσίνκι 1-3

Δε Νιού Σέιντς - Αμπερίστουιθ (03/09)

Τορπέντο Ζιοντίνο - Ντιναμό Μινσκ αναβλήθηκε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα