Η καταληκτική ημερομηνία για την δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας για ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Πάφο

Newsroom
Η καταληκτική ημερομηνία για την δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας για ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Πάφο
Έντονο αναμένεται να είναι το ενδιαφέρον των τελευταίων ωρών, καθώς η προθεσμία για τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας των κυπριακών ομάδων είναι πλέον πολύ κοντά!

«Τρέχουν» και δεν φτάνουν οι τρεις κυπριακές ομάδες που θα αγωνιστούν στη League Phase του Conference League, αναφορικά με την μεταγραφική τους ενίσχυση.

ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Πάφος έχουν κάτι παραπάνω από ένα 24ωρο, καθώς τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 4 Σεπτεμβρίου, εκπνέει η διορία της UEFA για τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας.

Μπορεί σήμερα (3/9) η Πάφος να ανακοίνωσε την απόκτηση του χαφ Ντομίνγκος Κίνα, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη προσθήκη μέσα στις επόμενες ώρες.

Αναφορικά με τις ομάδες της Λευκωσίας, είναι ξεκάθαρο πως θα -προσπαθήσουν να- ενισχυθούν. Όπως διαβάσατε στο Gazzetta Cyprus, ο Πρόδρομος Πετρίδης δουλεύει περιπτώσεις προσθηκών για τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ενημερωθήκατε και για την προσπάθεια της Ομόνοιας για απόκτηση φορ.

Σίγουρα το επόμενο 24ωρο αναμένεται «καυτό» για τους τρεις εκπροσώπους στην Ευρώπη, οι οποίοι θέλουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο πλήρης στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα