ΑΠΟΕΛ: Νέα πρόσωπα, αλλά και ερωτηματικό στη λίστα του Conference League

ΑΠΟΕΛ: Νέα πρόσωπα, αλλά και ερωτηματικό στη λίστα του Conference League

Newsroom
apoel_lista
Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να καταθέσει μέχρι τα μεσάνυχτα τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στη φάση των ομίλων του Conference League. Ο προπονητής Ζοζέ Ντομίνγκες θα αποφασίσει αν θα γίνουν αλλαγές στη σύνθεση ή αν θα διατηρηθούν οι παίκτες που συμμετείχαν στα προκριματικά.

Ο Αμπάνια θα συμπεριληφθεί σίγουρα στη λίστα, ενώ ο Μπα έχει επίσης πολλές πιθανότητες να βρεθεί μεταξύ των επιλεγμένων παικτών. Το ζήτημα για το ποιοι θα μείνουν εκτός παραμένει άλυτο.

Υπάρχει η πιθανότητα ο Σιπριανό να μην συμπεριληφθεί, ενώ δεν έχει γίνει γνωστός ο δεύτερος παίκτης που μπορεί να μείνει εκτός. Η τελική απόφαση του Ντομίνγκες αναμένεται με ενδιαφέρον.

Ο προπονητής πρέπει να σταθμίσει τους παίκτες του, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις αποδόσεις τους στα πρόσφατα παιχνίδια όσο και τις ανάγκες της ομάδας για την επόμενη φάση. Η επιλογή των κατάλληλων ποδοσφαιριστών θα είναι σημαντική καθώς η ομάδα θα προσπαθήσει να διακριθεί και να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στο Conference League.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα