Παναθηναϊκός: Με Ουναΐ η ευρωπαϊκή του λίστα

Παναθηναϊκός: Με Ουναΐ η ευρωπαϊκή του λίστα

Newsroom
FADA

bet365

Ο Ουναϊ που ανακοινώθηκε σήμερα από τον Παναθηναϊκό, δηλώθηκε στη λίστα για τα παιχνίδια της League Phase του Conference League. Μέσα και οι Μπάλντοκ, Σπόραρ.

Τους παίκτες του που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη League Phase του Conference League δήλωσε απόψε (4/9) ο Παναθηναϊκός, όπου σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο χαφ Ουναΐ που ανακοινώθηκε μερικές ώρες πριν.

Από εκεί και πέρα μεταξύ των επιλογών του Ντιέγκο Αλόνσο συμπεριλαμβάνονται οι Σπόραρ, Μπάλντοκ, ενώ εκτός έμειναν, για διάφορους λόγους, οι Μάγκνουσον, Λημνιός, Πάλμερ-Μπράουν, Ζέκα, Βιλένα, Πέρεθ και Βέρμπιτς,

Η ευρωπαϊκή λίστα του Τριφυλλιού

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Μαξ, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ινγκασον, Μπάλντοκ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Τετέ, Ουναΐ, Πελίστρι, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ, Σπόραρ, Ιωαννίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα