ΑΠΟΕΛ: Χωρίς Ντράζιτς και Σιπριάνο στο Conference League

ΑΠΟΕΛ: Χωρίς Ντράζιτς και Σιπριάνο στο Conference League

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ έστειλε στην UEFA την ευρωπαϊκή του λίστα για τη League Phase του Conference, αφήνοντας εκτός τους Ντράζιτς και Σιπριάνο.

Αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, η ευρωπαϊκή λίστα του ΑΠΟΕΛ για τη League Phase του Conference League. Σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ντράζιτς, Σιπριανό και τη θέση τους πήραν οι Αμπάνια, Μπα.

Αναλυτικά, οι τερματοφύλακες που επιλέχθηκαν είναι οι Χριστοδούλου και Μπέλετς, ενώ στην άμυνα θα δούμε τους Πέτροβιτς, Ντβάλι, Σούσιτς, Κιντιγιά, Τσεπάκ και Λαϊφη. Η μεσαία γραμμή αποτελείται από τους Μάγιερ, Τεχέρα, Αμπάνια, Σατσιά, Πολυκάρπου, Σαρφό και Κοσταντίνοφ, οι οποίοι θα αναλάβουν τη δημιουργία και υποστήριξη του επιθετικού παιχνιδιού.

Στην επίθεση, θα δούμε τον έμπειρο Ελ Αραμπί, μαζί με τους Μαρκίνιος, Δώνη, Μπα, Κόρμπου και Ντονγκαλά, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομάδα στις επιτυχίες στο Conference League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα