Παναθηναϊκός: Τριπλή ενίσχυση στο... παρά πέντε για την Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Μπόρατς Μπάνια Λούκα

bet365

Λίγη ώρα πριν τη λήξη της προθεσμίας των δηλώσεων της λίστας της UEFA, η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ολοκλήρωσε τρεις μεταγραφές.

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα, την οποία ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της League Phase του Conference League (03/10), «έτρεξε» για να ενισχυθεί πριν υποβάλει την ευρωπαϊκή της λίστα στην UEFA και τα κατάφερε έστω και στο... παρά πέντε.

Έτσι, θα παρουσιαστεί σχετικά αλλαγμένη σε σχέση με τα φετινά παιχνίδια της κόντρα στον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League. Η Μπόρατς έκανε δικούς της τους Σάντι Όγκρινετς, Τζόρτζε Ντεσπότοβιτς και Γκρεγκόρ Μπάιντε. Και οι τρεις αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι.

Ο πρώτος είναι 26χρονος Σλοβένος χαφ και θα βοηθήσει στη μεσαία γραμμή, ενώ οι δύο τελευταίοι αγωνίζονται στην επίθεση. Ο 32χρονος Σέρβος Ντεσπότοβιτς έχει σημαντική καριέρα στην πατρίδα του, όπως και ο 30χρονος Μπάιντε στη Σλοβενία.

Ο Όλιβερ Γιάντριτς, τεχνικός διευθυντής του βοσνιακού συλλόγου, ξεκαθάρισε πως και οι μεταγραφές και των τριών ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκαν έγκαιρα και όλοι τους δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα της Μπόρατς.

@Photo credits: fkborac.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα