Ολυμπιακός: Δυναμικό το παρών του κόσμου και στη Ξάνθη για το ευρωπαϊκό τρόπαιο 

Ολυμπιακός: Δυναμικό το παρών του κόσμου και στη Ξάνθη για το ευρωπαϊκό τρόπαιο 

Ο κόσμος του Ολυμπιακού

bet365

Η περιοδεία του Conference League στη Βόρεια Ελλάδα συνεχίστηκε και την Τετάρτη (11/9), στην πόλη της Ξάνθη με πολύ κόσμο να προσέρχεται για να δει από κοντά το τρόπαιο. 

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και την έντονη βροχόπτωση, από το πρωί, ο κόσμος της Ξάνθης έδωσε δυναμικά το «παρών» στην κεντρική πλατεία και είδε από κοντά το ιστορικό ευρωπαϊκό τρόπαιο του Ολυμπιακού. Για μία ακόμη φορά χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού, όλων των ηλικιών, βρέθηκαν στην εκδήλωση στο «Ρολόι», στο Δημαρχείο της Ξάνθης.

Φωτογραφήθηκαν με την κούπα του Conference League και τραγούδησαν συνθήματα για τον πειραϊκό σύλλογο και ενώ άναψαν καπνογόνα και «πέταξαν» βεγγαλικά, στήνοντας ένα υπέροχο και αξέχαστο πάρτι. Μάλιστα, ο κόσμος έδειξε και στη Ξάνθη τη στήριξή του στα τμήματα του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη, με την έκδοση της συλλεκτικής Κάρτας Φιλάθλου, για τα 100 χρόνια και της Κάρτας Μέλους. Υπενθυμίζεται, ότι την Πέμπτη (12/9), η περιοδεία του Conference League θα συνεχιστεί στην Κομοτηνή.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα