Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με την Μπόρατς

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με την Μπόρατς

Newsroom
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

bet365

Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να στέλνουν τα αιτήματά τους για τα εισιτήρια του αγώνα στη Βοσνία με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο League Stage του Conference League από τη Βοσνία αντιμετωπίζοντας στις 3 Οκτωβρίου την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, με τους «πράσινους» να κάνουν γνωστές τις λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων για όσους οπαδούς του τριφυλλιού ταξιδέψουν εκεί.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα Borac FK Banja Luka – Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί στις 3 Οκτωβρίου 2024, τα εξής:

Οι αιτήσεις θα μπορούν να υποβληθούν από Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024.

Τα αιτήματα αποστέλλονται στη διεύθυνση [email protected].

Τα αιτήματα πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής στοιχεία, γραμμένα σε κεφαλαία και με λατινικούς χαρακτήρες για κάθε κάτοχο εισιτηρίου: ονοματεπώνυμο, αριθμό διαβατηρίου ή ταυτότητας, αριθμό κινητού τηλεφώνου, e-mail.

Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 15 ευρώ.

Μετά την υποβολή του αιτήματός σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω οδηγίες».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα