ΑΠΟΕΛ: Χωρίς τον Σαρφό στο Δουβλίνο

ΑΠΟΕΛ: Χωρίς τον Σαρφό στο Δουβλίνο

Newsroom
ΣΑΡΦΟ
Πέραν της απουσίας του Ισάμ Τσεπάκ (λόγω καρτών), ο Ζοζέ Ντομίνγκες θα πρέπει να διαχειριστεί και αυτή του Κίνγκσλεϊ Σαρφό, στον οποίο δεν επιτρέπεται η είσοδος στην Ιρλανδία, για τον αγώνα του Conference League με τη Σάμροκ Ρόβερς (3/10).

Ο Ζοζέ Ντομίνγκες βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές απουσίες πριν τον σημαντικό αγώνα της Πέμπτης (3/10) κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς για το Conference League. Ο Ισάμ Τσεπάκ δεν θα συμμετέχει λόγω καρτών, ενώ το ιατρικό δελτίο καταγράφει επιπλέον προβλήματα για την ομάδα.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο πλήγμα έρχεται από την απουσία του Κίνγκσλεϊ Σαρφό. Λόγω του περιορισμού που τον εμποδίζει από το να ταξιδεύει σε συγκεκριμένες χώρες, ο Γκανέζος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Δουβλίνο. Παρά το γεγονός ότι η Ιρλανδία δεν ανήκει στη ζώνη Σένγκεν, οι τοπικές αρχές δεν επιτρέπουν την είσοδό του στη χώρα.

Η συγκεκριμένη απουσία αποτελεί βαρύ πλήγμα για τα πλάνα του προπονητή, καθώς ο Σαρφό θεωρείται κομβικός παίκτης για τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα