Κανελλόπουλος: Ανανέωσε στην Ελσίνκι για ακόμα έναν χρόνο

Κανελλόπουλος: Ανανέωσε στην Ελσίνκι για ακόμα έναν χρόνο

Στην Ελσίνκι ο Κανελλόπουλος ως το 2025

bet365

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος πιστοποίησε την πολύ καλή παρουσία του σε Φινλανδία και Ευρώπη με την Ελσίνκι, η οποία και προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο.

Τη φανέλα της φινλανδικής Ελσίνκι θα συνεχίσει να φορά και το 2025 ο Γιώργος Κανελλόπουλος.

Ο 24χρονος πρώην μέσος του Αστέρα Τρίπολης είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο σεζόν στους πρωταθλητές Φινλανδίας τον Γενάρη του 2023 και όπως έγινε γνωστό και με επίσημη ανακοίνωση, ο σύλλογος ενεργοποίησε την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του ως τον Δεκέμβριο του 2025, διατηρώντας έτσι στις τάξεις του ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Τόνι Κόσκελα.

Ο Κανελλόπουλος μετράει 20 συμμετοχές με την Ελσίνκι μέσα στο 2024 και ξεκίνησε βασικός σε όλα τα ματς των προκριματικών που έδωσαν το περασμένο καλοκαίρι οι Φινλανδοί σε Champions League και Conference League. Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας μέσος και η Ελσίνκι θα βρεθούν στον δρόμο του Παναθηναϊκού στο League Phase του Conference, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για τις 28 Νοεμβρίου στο «ΟΑΚΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα