Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής για τη Μπάνια Λούκα ο Βαγιαννίδης

Βαγιαννίδης - Παναθηναϊκός

bet365

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έμεινε εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για την πρεμιέρα της League Phase του Conference League.

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του στη League Phase του Conference League. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης (2/10) στη Βοσνία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα (3/10, 22:00), με τον Γιώργο Βαγιαννίδη να μένει εκτός αποστολής, όπως και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αντίθετα στις επιλογές του Ουρουγουανού τεχνικού επέστρεψε ο Φίλιπ Μαξ, ο οποίος έβγαλε όλο το κανονικό πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης.

H ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, πριν την αναχώρηση για την Μπάνια Λούκα της Βοσνίας όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Μπόρατς για την 1η αγωνιστική του League Phase του Conference League, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης ο Παναθηναϊκός στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. O Φίλιπ Μαξ συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης για τη Βοσνία. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας,Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα