ΑΠΟΕΛ: Κανένα ρίσκο με τον Δώνη

ΑΠΟΕΛ: Κανένα ρίσκο με τον Δώνη

Newsroom
ΤΑΣΟΣ ΔΩΝΗΣ
Χωρίς τον Τάσο Δώνη θα ταξιδέψει για το Δουβλίνο ο ΑΠΟΕΛ, με τον Έλληνα άσο να ταλαιπωρείται από ίωση, την ίδια ώρα που έρχονται ευχάριστα νέα για άλλους δυο.

Ο τελευταίος ιατρικός απολογισμός του ΑΠΟΕΛ περιλαμβάνει ένα δυσάρεστο και δύο ευχάριστα νέα. Ο Τάσος Δώνης, δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην επερχόμενη αναμέτρηση στην Ιρλανδία, καθώς συνεχίζει να υποφέρει από ισχυρή ίωση, η οποία επιβάλλει την παραμονή του υπό ιατρική παρακολούθηση.

Αντίθετα, θετικά μηνύματα φέρνουν οι εξελίξεις για τους Μάγιερ και Πολυκάρπου. Και οι δύο επέστρεψαν σε πλήρεις ρυθμούς προπονήσεων, δείχνοντας σημάδια ετοιμότητας και ενισχύοντας τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας στο ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς .

Το ιατρικό δελτίο ολοκληρώνει το σκηνικό, με τον ΑΠΟΕΛ να καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες και τις επιστροφές του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει της πρεμιέρας στο Conference League. Εκτός θα είναι και οι Σαρφό, Ντράζιτς, Σιπριάνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα