Ομόνοια: Το πλάνο νίκης του Νταμπράουσκας και η αδήριτη ανάγκη για σωστή διαχείριση!

Ομόνοια: Το πλάνο νίκης του Νταμπράουσκας και η αδήριτη ανάγκη για σωστή διαχείριση!

Newsroom
ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ
Ολοκληρώνει με απογευματινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» η Ομόνοια την προετοιμασία της ενόψει Βίκινγκουρ (3/10, 19:45), πλάνο νίκης από τον Νταμπράουσκας που ετοιμάζει ελεγχόμενο rotation.

Στους ρυθμούς της ευρωπαϊκής πρεμιέρας κινούνται άπαντες στο «τριφύλλι». Και είναι πεπεισμένοι ότι η ομάδα έχει όλα τα φόντα να υπερκεράσει το εμπόδιο της ισλανιδκής Βίκινγκουρ, εισερχόμενη με τους καλύτερους οιωνούς στη League Phase του Conference League.

Με φάρο την εξοχή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι όμως ακόμη πιο μεγάλων απαιτήσεων. Ως εκ τούτου όσοι επιλεχθούν από τον Βάλντας Νταμπράουσκας πρέπει να είναι και αγωνιστικά και ψυχολογικά, άρτια προετοιμασμένοι. Ο Λιθουανός κόουτς θα διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο σε αυτό, καθώς καλείται να κάνει τη σωστή διαχείρηση του ρόστερ του, ώστε να παρουσιάσει αύριο στο ΓΣΠ μια Ομόνοια με τρεξίματα, ψηλές εντάσεις και επιθετικό πνεύμα.

Και την Κυριακή στο «Αλφαμέγα», επίσης μια φρέσκια ομάδα που θα κατέλθει με απαιτήσεις και αξιώσεις για ένα μεγάλο διπλό. Ναι μεν οι παίκτες έχουν στο μυαλό τους μόνο το πλάνο νίκης του αυριανού αγώνα, αλλά η τεχνική ηγεσία επιβάλλεται να είναι πάντοτε ένα βήμα πιο μπροστά, σχεδιάζοντας τα πάντα στην εντέλεια, δίδοντας τα καλύτερα εχέγγυα επιτυχίας στην ομάδα.

Αγωνιστικά, Σεμέδο και Μουσιαλόφσκι είναι εκτός πλάνων, καλές πιθανότητες να προλάβει την αποστολή, έχει ο Μασούρας. Ο «τιμωρημένος» στο πρωτάθλημα Στεπίνσκι, είναι εκ νέου στη διάθεση του Νταμπράουσκας. Μάλιστα αναμένεται να είναι και ενδεκαδάτος ο Πολωνός στο ελεγχόμενο rotation του κόουτς, όπως και ο Ατζίλι. Με τους Χαραλάμπους, Κούσουλο, Ελάντερ, Κίτσο, επίσης να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Να δώσουμε και το σημερινό πρόγραμμα συνεντεύξεων-προπονήσεων των δύο ομάδων. Αναλυτικά:

2.10.24, 14:00 | Συνέντευξη Τύπου ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΓΣΠ


2.10.24, 17:30 | Προπόνηση ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ (πρώτα 15 λεπτά για τα ΜΜΕ)


2.10.24, 18:15 | Συνέντευξη Τύπου VIKINGUR FC, ΓΣΠ


2.10.24, 18:45 | Προπόνηση VIKINGUR FC, ΓΣΠ (πρώτα 15 λεπτά για τα ΜΜΕ)

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα