Παναθηναϊκός: Πέταξε για Βοσνία με στόχο μία νικηφόρα πρεμιέρα (vid)

Παναθηναϊκός: Πέταξε για Βοσνία με στόχο μία νικηφόρα πρεμιέρα (vid)

Πέταξε για Βοσνία ο Παναθηναϊκός με στόχο μία νικηφόρα πρεμιέρα (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το ταξίδι του με προορισμό την Βοσνία όπου θα αντιμετωπίσει την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην πρεμιέρα του για το League Stage του Conference League.

Το ταξίδι του για την Βοσνία ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (02/10) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Πέμπτη (03/10-22:00) την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για την 1η αγωνιστική του League Stage του Conference League.

Οι «πράσινοι» θέλουν να αρχίσουν με νίκη τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις φτιάχνοντας παράλληλα την ψυχολογία τους κι ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή (06/10-20:30).

Το «τριφύλλι» αφότου φτάσει στην γειτονική χώρα θα παραχωρήσει την κλασσική συνέντευξη Τύπου πριν την ημέρα του αγώνα στο «Gradski-Stadion» στις 18:45, στην οποία θα μιλήσουν ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο κι ένας από τους παίκτες. Μετά το πέρας αυτής, στις 19,30, ο Παναθηναϊκός θα κάνει εκεί και την απογευματινή του προπόνηση.

Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή του «τριφυλλιού»:

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας,Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

Υπενθυμίζουμε πως σ' αυτά δεν βρίσκεται εκείνο του Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος έμεινε εκτός για δεύτερο σερί παιχνίδι μετά από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δείτε το βίντεο με τους παίκτες των «πρασίνων» όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα