Νταμπράουσκας: «Μαζί με τον κόσμο να φτιάξουμε μια μαγική βραδιά για την Ομόνοια»

Νταμπράουσκας: «Μαζί με τον κόσμο να φτιάξουμε μια μαγική βραδιά για την Ομόνοια»

Newsroom
ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ
Πεπεισμένος πως η Ομόνοια θα ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη League Phase του Conference League, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Βάλντας Νταμπράουσκας, καλώντας τον κόσμο να φτιάξει μαζί με την ομάδα μια «μαγική» ατμόσφαιρα.

Η Ομόνοια είναι πανέτοιμη για τη φετινή ευρωπαϊκή της πρεμιέρα, καθώς αύριο (3/10, 19:45, Live από το Gazzetta Cyprus) θα υποδεχθεί τη Βίκινγκουρ, στο ξεκίνημα της -πρώτης- League Phase του Conference League.

Στο πλαίσιο αυτό ο Βάλντας Νταμπράουσκας προχώρησε στις καθιερωμένες δηλώσεις, καλώντας τον κόσμο να δημιουργήσει μια μαγική βραδιά, ενώ έδωσε το σύνθημα της νίκης. Παράλληλα, ενημέρωσε πως ο Ρομάν Μπεζούς βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή στα γήπεδα, ενώ σχολίασε και τη μεταγραφή του Στέφαν Γιόβετιτς.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Κουλιμπαλί, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στα γκολ του, όσο και στη συνεργασία του με τον Παναγιώτου.

Αναλυτικά τα όσα είπαν Νταμπράουσκας και Κουλιμπαλί:

Νταμπράουσκας:

«Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στη League Phase, είμαστε ενθουσιασμένοι και περιμένουμε τον αγώνα. Υποδεχόμαστε αύριο την ομάδας από την Ισλανδία και θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο στο γήπεδο να φτιάξουμε μια μαγική βραδιά για την Ομόνοια και όλοι μαζί να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Είναι πάντα δύσκολο να κάνεις την αλλαγή από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αυτή είναι όμως η δουλεία μας, να δείχνουμε συνέπια. Θα δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε μια καλή απόδοση στο γήπεδο. Είμαστε φουλ συγκεντρωμένοι για τον αυριανό αγώνα και όταν ολοκληρωθεί θα δούμε τον επόμενο».

Για τη Βίκινγκουρ:

«Είναι επικίνδυνη ομάδα, με νεαρούς παίκτες. Ο αντίπαλος είναι πεινασμένος για διακρίσεις...Παίζουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, οι παίκτες μας πρέπει να απολαμβάνουν τον αγώνα. Οι ευρωπαϊκές βραδιές στο ΓΣΠ είναι κάτι το διαφορετικό... Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Για το πόσο σημαντικό είναι το πρώτο ματς:

«Είναι κάτι καινούργιο για εμάς, νέο format για τη διοργάνωση. Πάντα είναι σημαντικό το πρώτο ματς. Ο Μπεζούς είναι κοντά στην επιστροφή, αν όλα πάνε καλά με τη διακοπή. Οι Σεμέδο και Μουσιαλόφσκι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.»

Για τη μεταγραφή του Γιόβετιτς:

«Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος όταν έρχονται τέτοιοι παίκτες στην ομάδα σου. Είναι πολύ θετικό για το κυπριακό ποδόσφαιρο να προσελκύει τέτοιους παίκτες. Είναι παράδειγμα προς μίμηση ο επαγγελματισμός του, παρόλο που δεν είχε ομάδα τους τελευταίους 4 μήνες, είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ήρθε για να παίξει κυρίως στη θέση Νο9 αλλά μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Θα έχει συνεισφορά σε γκολ και ασίστ».

Κουλιμπαλί:

«Είμαστε φουλ συγκεντρωμένοι μόνο στο επόμενο ματς. Η δουλειά μας είναι να δείχνουμε συνέπεια. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την πρεμιέρα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Είναι πάντα δύσκολο να γίνεται η αλλαγή από το πρωτάθλημα στην Ευρώπη, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας».

Για τη συνεργασία του με τον Παναγιώτου:

«Νιώθω πολύ καλά. Είναι πολύ εύκολο για τον Νίκολα, είναι πιο νεαρός μου... Συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Είναι πολύ σημαντικό».

Για τα γκολ του στην τρέχουσα σεζόν:

«Κάποτε συμβαίνει... Νιώθω ότι μπορώ να σκοράρω στις στημένες φάσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα